Victor Ponta: Echipa de campanie a lui Iohannis propagă ura între români cum a făcut şi Băsescu

| 10 noi, 2014

Alegeri prezidenţiale 2014. Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC în alegerile prezidenţiale, a declarat luni seară, într-o emisiune televizată, că echipa de campanie a contracandidatului său, Klaus Iohannis, practică acelaşi 'model de învrăjbire' şi 'ură' între români cum a făcut şi Traian Băsescu.

Alegeri prezidenţiale 2014.  Victor Ponta a afirmat că staff-ul de campanie a lui Klaus Iohannis merge pe un vot negativ. 'E un aparat de propagandă construit în ani de zile care propagă ura (...) Echipa de campanie a lui Klaus Iohannis (...), care e echipa de campanie a lui Traian Băsescu, a practicat acest model de învrăjbire între categoriile sociale, între românii din ţară şi cei de peste hotare', a declarat Victor Ponta, la RomâniaTV.

Victor Ponta a adăugat că 'bătălia' sa este împotriva acestui sistem care îi pune pe români să lupte unii împotriva celorlalţi.

Ponta a mai afirmat că cetăţenii trebuie să-şi exprime opţiunile politice la vot şi nu în stradă, făcând referire la manifestările desfăşurate în ultimele zile în mai multe oraşe din ţară.

Citeşte şi: Victor Ponta: Protestele din ţară au fost confiscate şi manipulate de către Traian Băsescu şi Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ