Victor Ponta este audiat, la DNA, în dosarul Tel Drum

| 16 feb, 13:22

Victor Ponta este audiat, vineri, la DNA, in dosarul Tel Drum, spun surse judiciare. Audierea are loc dupa ce fostul premier a publicat joi, pe contul lui de Facebook, o ordonanta a DNA in care se precizeaza ca a avut calitatea de martor intr-un dosar in care a fost acuzat de Liviu Dragnea ca este denuntator.

"Poate o sa-mi aduca noroc, ca ati vazut ca martoriii in dosarul asta, unul e sef la ANCOM, unul e ministru de Finante", a afirmat Ponta la sosirea la DNA, potrivit News.ro.

La inceputul lunii februarie, liderul PSD, Liviu Dragnea, l-a acuzat pe Victor Ponta ca, alaturi de Dan Sova si Teodor Nitulescu, este denuntator in dosarul Tel Drum. "Turnatorii din dosar ii stiu. Sova, Ponta, Nitulescu", a spus Dragnea, la Romania TV.

A doua zi, Ponta a anuntat ca a depus o solicitare la DNA pentru a-i fi precizata calitatea in care a fost audiat in dosarul lui Liviu Dragnea si a cerut ca acesta sa-si dea demisia din fruntea PSD, daca se adevereste ca a avut calitatea de martor.

 

 

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ