Victor Ponta: Gabriel Oprea coordonează acțiunile astfel încât să trecem cu bine peste perioada de iarnă

| 29 dec, 2014

Premierul Victor Ponta i-a cerut vicepremierului Gabriel Oprea, la începutul ședinței Guvernului, să coordoneze în continuare toate acțiunile, astfel încât perioada intemperiilor să fie trecută "cu bine".

"Vicepremierul Oprea este cel care coordonează acțiunile specifice, cu tot ce înseamnă Departamentul pentru Situații de Urgență, Poliție și Jandarmerie, dar și Armata știu că ați intervenit și CNADNR-ul în așa fel încât să trecem cu bine peste, până la urmă, o perioadă normală de iarnă (...) Vă rog să rămâneți să coordonați toate acțiunile sperând în același timp că și fiecare să înțeleagă că în situații de iarnă e nevoie de mai multă prudență și de mai multă atenție. E și perioadă de Sărbători. Domnule vicepremier, vă rog să le transmiteți oamenilor să-și facă datoria și le mulțumesc anticipat pentru ceea ce au de făcut", a spus luni Ponta la Palatul Victoria.

Citește și: Gabriel Oprea: Recomandăm populației din sudul țării să evite circulația în noaptea care urmează

Angajații MAI au intervenit duminică noapte pentru salvarea mai multor persoane, iar în prezent sunt în teren peste 16.200 de pompieri, jandarmi, polițiști și alți angajați ai autorităților locale care acționează pentru eliminarea și prevenirea efectelor vremii nefavorabile, a anunțat luni Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ