Victor Ponta: Guvernul restructurat va fi prezentat în Parlament în perioada 14-19 decembrie

| 02 dec, 2014

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, marţi, că parlamentarii din Grupul liberal-conservator susţin continuarea guvernării pentru a putea fi îndeplinit programul politic al USL, cu un cabinet în cadrul căruia UNPR, PC şi PLR vor deţine un număr egal de portofolii. Ponta a adăugat că noua formulă a guvernului va fi prezentată în perioada 14-19 decembrie.

"Am cerut opinia colegilor parlamentari de la Partidul Conservator şi Partidul Liberal Reformator privind continuarea guvernării sub o formă de guvern restructurat din care, bineînţeles, să facă parte cele patru partide componente şi, de asemenea, să discutăm despre planul concret de acţiuni pentru 2015-2016, acţiuni care ţin atât de partea guvernamentală, cât şi de acţiunea parlamentară şi politică. Există sprijinul acestor colegi şi împreună vom lucra la acest plan de acţiuni', a declarat premierul, la Parlament, la finalul discuţiilor purtate cu parlamentarii din Grupul liberal-conservator, conform Agerpres.

Ponta a adăugat că în perioada următoare va fi prezentat în Parlament bugetul şi forma restructurată a Guvernului.

"Vom încerca să realizăm în continuare în 2015-2016 cât mai multe din angajamentele din programul de guvernare pentru care am fost aleşi în 2012', a adăugat premierul.

Întrebat când ar urma să fie prezentat în Parlament guvernul restructurat, Ponta a spus că în săptămâna 14-19 decembrie.

'Săptămâna 14-19 (decembrie - n.r.) este şi săptămâna în care şi bugetul este în dezbaterea Parlamentului şi, de asemenea, voi veni cu forma restructurată a Guvernului', a mai declarat premierul. Ponta a precizat că în cadrul discuţiilor nu s-a ajuns la nominalizări pentru portofolii în guvernul restructurat.

"Nu am discutat şi nu aveam când să discutăm despre cine, ce funcţii are, pentru că întâi şi întâi trebuia să vedem dacă există această coaliţie în continuare şi există dorinţa de a ne duce mai departe actul de guvernare. Şi azi în urma tuturor acestor întâlniri am această confirmare. Trebuie să lucrăm împreună, săptămâna viitoare să avem acest plan de acţiuni 2015-2016 al Coaliţiei de guvernare. După ce avem aceste condiţii, după aceea discutăm de portofolii şi de persoanele care vor ocupa aceste portofolii pe baza unui algoritm parlamentar pe care-l ştiţi foarte bine. Şi anume, UNPR, PC şi PLR vor avea un număr egal de portofolii, iar restul vor fi ale colegilor de la PSD sau independenţi susţinuţi de PSD', a declarat premierul.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 dec, 2014
George
REŢEAUA PROFITORILOR...
Un "nou" guvern de viaţă scurtă...

Victor Viorel Mitoman Ponta este un individ macabru şi un impostor, un urechist, un fripturist şi o nulitate monumentală. Comportamentul şi mentalitatea acestui puber neterminat trădează un caracter absolut mizerabil. El n-ar fi ajuns niciodată ceea ce este acum dacă n-ar fi fost sprijinit de nişte structuri antinaţionale şi total străine de interesele acestei naţiuni. Structuri obscur definite dar care gravitează în zona SIE, acolo unde a învăţat arta dismulării, a minciunii gogonate şi a diversiunii…

Peste 6 milioane de alegători au văzut în el ceva de la „RĂU” până la „UN PERICOL pentru statul de drept şi siguranţa naţională”.

Peste 5 milioane de alegători au ales SĂ SPRIJINE REŢEAUA PROFITORILOR, care nu va renunţa nici o clipă la cultivarea resortului de bază al existenţei sale: frica oamenilor de a-şi câştiga viaţa pe cont propriu!

Din fericire pentru Romania, mitomanul galactic îşi trăieşte ultimele clipe înainte de prăbuşirea şi dispariţia definitivă din politică. Chavistul nu a ajuns la Cotroceni iar cadavrul PSD-ului, cel care va rămâne după aceste alegeri, îl va arunca direct în tomberonul istoriei, acolo unde îi este locul. Mitomanul galactic nu va mai fi nimic.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ