Victor Ponta îi dă lovitura de graţie Elenei Udrea. Ce a mai discutat premierul cu liderii coaliţiei majoritare

| 09 feb, 12:14

Liderii coaliţiei majoritare s-au întâlnit, luni, în biroul preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, ocazie cu care au discutat despre ridicarea imunităţii parlamentare la solicitarea DNA. Totodată, liderii au vorbit şi despre legile care ţin de siguranţa naţională, a declarat premierul Victor Ponta.

La finalul întâlnirii, presedintele PSD a declarat că şi grupul PSD şi grupul PLR-PC va vota pentru solicitările DNA de urmărire penală şi de arestare a Elenei Udrea.

"Am mai discutat despre reprezentarea şi mandatul pe care îl au colegii în comisia de revizuire a Constituţiei şi în cea privind legile electorale", a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi: Victor Ponta sătul de ştirile cu Elena Udrea. Ce mesaj a postat premierul pe Facebook

Totodată, premierul şi-a informat colegii din coaliţia de guvernare despre stadiul negocierilor cu FMI şi rezultatele economice obţinute.

"Ne dorim relansarea discuţiilor pe tema legii siguranţei naţionale", a continuat Victor Ponta. În acest sens, acesta a explicat că este nevoie de "modernizarea legii" în actualul contex geopolitic.

Citeşte şi: Ponta, dezvăluire incendiară: Când l-au abandonat serviciile pe Traian Băsescu

"Avem în vedere principiul. Şi (în cazul, n.red.) SRI şi SIE, normele legislative sunt foarte vechi, din anii '90. Între timp, România a intrat în NATO, au loc transformări importante", a adăugat Victor Ponta. Premierul şi-a exprimat speranţa că deciziile vor fi luate prin "dialog între cei de la guvernare, cei din opoziţie".

Victor Ponta a subliniat astfel că legislaţia trebuie îmbunătăţită în acest domeniu atât în sensul garantării drepturilor şi libertăţilor fundamentale, dar şi pentru ca România să aibă "instituţii puternice".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ