Victor Ponta i-a dat paşaportul diplomatic Simonei Halep şi o aşteaptă în Guvern

| 07 iul, 2014

Victor Ponta a declarat luni la Palatul Victoria că desemnarea unor personalităţi culturale sau sportive drept ambasadori ai turismului românesc este un mesaj extraordinar către tinerii din România.

"E un mesaj extraordinar pe care îl dau oamenilor tineri din România că poţi să ai succes şi poţi să nu uiţi ţara din care provii şi poţi chiar să te mândreşti cu ea. Eu cred că pentru toţi românii, oricare dintre cei şase noi ambasadori reprezintă un model extraordinar', a afirmat prim-ministrul în cadrul ceremoniei de înmânare a paşapoartelor diplomatice noilor ambasadori ai turismului românesc Anina Ciuciu, Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu şi Ionuţ Budişteanu.

Ponta a adăugat că şi i-ar dori pe toţi aceştia în Guvern şi că e mândru că a reuşit să aibă în Executivul pe care îl conduce oameni care au făcut performanţă în domenii diferite de cel politic.


"Dacă aş reuşi să-i conving să vină toţi şase miniştri în Guvern, aş face-o cu siguranţă. Poate după ce se opresc din cariera actuală. Pentru mine e o mare mândrie că am reuşit să conving oameni totuşi tineri, începând cu Gabriela Szabo, Florin Jianu, Ioana Petrescu, Răzvan Nicolescu, oameni care au avut performanţă în alte domenii decât cel politic, să fie şi reprezentanţi ai Guvernului şi ai statului român. (...) Ei sunt ambasadorii cei mai buni ai României şi pentru mine este o mare plăcere şi onoare să ştiu că sunt reprezentat de oricare din cei şase ambasadori", a susţinut premierul.

Acordarea de paşapoarte diplomatice unor personalităţi desemnate drept ambasadori ai turismului românesc este un eveniment care face parte din proiectul 'România promovată prin valori', iniţiat de Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ