Victor Ponta îi dă replica lui Iohannis: Ne tratează cu aroganţă. Ca stăpânul pe iobagi

| 26 oct, 23:28

Victor Ponta a declarat, luni seară, la România TV, după ce preşedintele Klaus Iohannis a spus că premierul este "belicos", că şeful statului are "tendinţa de a-i trata pe toţi cu aroganţă".

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat luni seara că, după revenirea de la reuniunea de la Bruxelles privind criza refugiaţilor, a vorbit la telefon cu Victor Ponta pe care l-a invitat la o discuţie marţi.

Premierul a confirmat că va merge la Cotroceni, însă acuză "aroganţa" şefului statului.

Citește și:   Klaus Iohannis: L-am sfătuit pe vicepremierul Oprea SĂ-ŞI DEA DEMISIA. Comunicarea pe accident a fost CATASTROFALĂ


"Eu sunt dispus la colaborare. O să-i arăt respectul pe care mi-l arată şi el mie. Are des această tendinţă de a ne trata cu aroganţă. Ca stăpânul pe iobagi. Eu nu-i datorez nimic dânsului, nu am de ce să mă duc cu căciula-n mână. Nu sunt deloc belicos. Îl evit pe domnul Iohannis. După ce m-am antrenat cu Băsescu, mi se pare uşor", a declarat Ponta.

Citește și:  Victor Ponta: Oprea NU îşi dă demisia. Iohannis PROFITĂ de moartea unui tânăr pentru a-şi pune propriul Guvern

Preşedintele Klaus Iohannis a reacţionat extrem de dur, luni seara, la atacurile lui Victor Ponta, spunând că premierul este "foarte belicos în ultima vreme" şi crede că, prin ieşirile pe care le are, oamenii uită că este "judecat penal" pentru evaziune şi fals în înscrisuri.

"Eu imi fac treaba, dar in ceea ce priveşte afirmatiile facute de primul ministru... Domnul Ponta este foarte belicos in ultima vreme si impresia mea e ca, prin aceasta atitudine, crede ca oamenii uita faptul ca e judecat penal pentru fals in inscrisuri, complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani", a spus Klaus Iohannis.

Citeste mai mult pe RTV.NET

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ