Victor Ponta îl acuză pe Rareş Bogdan că este ofiţer acoperit

| 25 noi, 2014

Premierul Victor Ponta a oferit marţi, pe holurile Parlamentului, o explicaţie referitoare la sejurul său în Dubai.

Premierul a declarat că a fost în concediu pe banii săi, nu pe banii statului. Referindu-se la nota de plată prezentată de jurnalistul Rareş Bogdan, Ponta a afirmat că nu whisky, aşa cum face "un alt preşedinte".

Vorbind despre restul informaţiilor prezentate la Realitatea TV, cu privire la avionul privat care ar fi trebuit să-l aducă în ţară pe Ponta, premierul l-a acuzat pe Rareş Bogdan că este ofiţer acoperit.

"După un an foarte greu, m-am dus câteva zile în concediu, pe banii mei, nu pe banii Guvernului. Toate minciunile şi poveştile pe care le-aţi văzut - stăteaţi aseară să pândiţi avioane private care urmau să vină din luna, note de plata despre ceva... cel puţin cei care mă cunosc de 40 de ani ştiu că nu beu wiskey, poate alţi preşedinţi, nu eu. Toate aceste lucruri fac parte dintr-un scenariu care s-a construit. De când domnul Turcescu s-a desconsirat, a rămas doar Rareş Bogdan ofiţer acoperit care prezintă aceste lucruri", a declarat Ponta.

Victor Ponta, replică INCENDIARĂ pentru Ludovic Orban

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ