Victor Ponta: Îmi doresc şi alte atacuri de la Băsescu şi Iohannis, e o campanie care mă avantajează

| 17 oct, 2014

Candidatul PSD-UNPR-PC la alegerile prezidenţiale, premierul Victor Ponta, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă la Oradea, că îşi doreşte şi alte atacuri la adresa sa din partea preşedintelui Traian Băsescu şi a candidatului ACL Klaus Iohannis, el considerând că îl avantajează acest tip de campanie dusă de adversarii săi politici.

"Îmi doresc alte atacuri, pentru că împreună cu colegii mei miniştri, autorităţi locale, eu merg în fiecare zi în cel puţin un liceu sau două, vorbim despre şcoli, spitale, despre autostrăzi, despre alocaţii pentru copii - ce am făcut şi ce vrem să facem în continuare. Cât timp domnul preşedinte Băsescu şi domnul preşedinte Iohannis rămân la atacarea mea personală, e o campanie care, trebuie să fiu foarte sincer, mă avantajează", a spus Victor Ponta.

El a fost întrebat în conferinţa de presă dacă se aşteaptă şi alte atacuri, după afirmaţiile preşedintelui Traian Băsescu cu ofiţerul acoperit.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ