Victor Ponta: Klaus Iohannis greşeşte vorbind despre dosarul meu. Nu e de dorit o criză politică

| 28 sep, 21:44

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, că a discutat cu preşedintele Klaus Iohannis despre dosarul său. Ponta a fost trimis în judecată de procurorii DNA în dosarul Rovinari-Turceni. Şeful statului i-a cerut demisia premierului după trimiterea în judecată.

Premierul Victor Ponta a spus, luni, că preşedintele Klaus Iohannis greşeşte vorbind despre dosarul său (dosarul Turceni-Rovinari - n.red.).

"Cu cât vorbeşte mai puţin despre dosarul meu, cu atât mai puţin poate exista impresia că are vreo legătură", a spus Victor Ponta, la Antena 3.

Victor Ponta a fost trimis în judecată, alături de alte patru persoane, în dosarul Rovinari-Turceni, pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat "Ponta Victor-Viorel".

Citește și: Traian Băsescu: Victor Ponta nu va pleca până când Iohannis nu îi dă garanţii că va fi numit un premier de la PSD


În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură ce va fi dezbătută şi votată marţi în Parlament, Ponta a spus că nu este de dorit o criză politică.

"Nu e de dorit o criză politică(...). Eu am încercat, şi rezultatele o spun, să-mi fac munca mea de prim-ministru care înseamnă funcţionarea instituţiilor parlamentare, salariile, pensiile, economia. Nu pretind şi nici nu vreau să fac tot în România", a spus Ponta.

Premierul a răspuns şi atacurilor lansate de Alina Gorghiu. Întrebat astfel  dacă are un meci cu aceasta, premierul a răspuns: "Nu! Mi se pare ridicolă".

"Dacă marea reformă a clasei politice româneşti duce la domnul Blaga şi la doamna Gorghiu, daţi-mi voie să cred că e ridicol", a spus Ponta.

Deputaţii şi senatorii se vor reuni, marţi, pentru a dezbate a patra moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta. În paralel, liberalii vor organiza un miting în Parcul Izvor, la care se aşteaptă să participe peste 10.000 oameni.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ