Victor Ponta, la inundaţii: Angajamentul meu este că niciun român aflat la necaz nu trebuie lăsat singur

| 29 iul, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, marţi seară, la Antena 3, în cadrul unei ediţii speciale desfăşurate în localitatea Novaci din Gorj, afectată grav de inundaţii, că angajamentul său în faţa opiniei publice în ziua lansării candidaturii la prezidenţiale este acela că niciun român care ajunge la un moment dat într-o situaţie socială dificilă nu trebuie lăsat singur şi nu trebuie abandonat de stat şi de comunitatea din care face parte.

 

'E un angajament de-a dreptul, acela că niciun român care la un moment dat are un necaz, şi aici nu vorbesc numai de inundaţii, vorbesc despre multe lucruri, vorbesc de cel care şi-a pierdut pensia, de cel care nu are loc de muncă, de cel care este evacuat din casă pentru cine ştie ce. Niciunul nu trebuie lăsat singur şi nu trebuie abandonat. Acesta este mesajul de care cred că avem nevoie', a declarat premierul, întrebat care ar fi mesajul fundamental pe care oamenii ar trebui să-l reţină după ziua anunţului privind candidatura sa la prezidenţiale.

Ponta a adăugat că trebuie să dovedim că 'suntem un popor, nu suntem doar nişte indivizi care fiecare supravieţuieşte ca-n junglă'.

'Un popor înseamnă că atunci când unul are un necaz ceilalţi sar să-l apere, că statul îşi face datoria şi că dumneavoastră, mass-media, cei care au sarcini prin atribuţiile de serviciu, toţi ceilalţi îşi fac partea lor şi ajută la nevoie. Acesta cred că este mesajul ', a declarat Victor Ponta.

Premierul a mai spus că dacă fiecare român va simţi sentimentul că nu e abandonat la greu o să avem o ţară mai bună.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

4 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 iul, 2014
Gingis
lichea minciunoasa si obedienta
In romania sunt 20 milioane de romani lasati singuri si care sunt la limita de jos a saraciei , fiind doar jefuiti de statul mafiot , arogant si incompetent , abandonati imediat dupa votare.
30 iul, 2014
mayashu
'te-n bot de maimutoi
30 iul, 2014
Elena
Minciunile luii Tonta
Ce spune acest mitoman, cade in RIDICOL, ce-i mai grav, este ca obiectiv.info chiar il crede, poporul isi merita alesii.
30 iul, 2014
panait
Mincinos ai fost , pervers si mincinos esti , si vei ramane un gunoi mincinos !!!
O , Doamne cu cine se leaga romanul la caruta , cu un bou necinstit , care trage in dreapta cu penali si hoti
Bravoooo......Romanie , ai ajuns mai rau ca la opinca !!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ