Victor Ponta: Luni va fi şedinţa de plen în care se va lua act de demisia lui Viorel Hrebenciuc

| 24 oct, 2014

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că şedinţa de plen în care se va lua act de demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlamentul României va avea loc luni şi a precizat că plecarea acestuia din Legislativ l-a ajutat.

'Luni va fi această şedinţă ( în care se va lua act de demisia lui Hrebenciuc-n.r.)', a afirmat prim ministrul.

Ponta a mai adăugat că prin plecarea lui Viorel Hrebenciuc, atenţia ar trebui să se mute spre alţi parlamentari ai PNL sau PDL care au rămas în Legislativ deşi au decizii definitive şi irevocabile în justiţie.

'Domnul Hrebenciuc a făcut un lucru: şi-a dat demisia din Parlament ca să nu mai există vreo discuţie se votează, nu se votează. În ce sens m-a ajutat acest lucru: toată această propagandă care zicea cum o să-l apărăm pe domnul Hrebenciuc s-a dus şi acum toate luminile, cel puţin cele corecte, sunt aprinse către, de exemplu, Senatul României. Toţi senatorii României cred că au o plângere personală de la ANI pentru că senatorul PNL, domnul Akos Mora, nu vrea să plece din Senat pentru că a fost declarat definitiv şi incontestabil incompatibil. Sau către domnul Chiuariu- pe care eu îl consider bun(..)- pentru că domnul Chiuariu a fost condamnat definitiv şi irevocabil şi este în Senat. (..) Mă întreb dacă DNA-ul cere arestarea unui pedelist sau unui penelist veţi vedea cum au făcut în celelalte cazuri (..): vor veni la noi 'vă rugăm să votaţi contra. Noi la televizor o să spunem da şi în Parlament o să votăm nu', a declarat Ponta, la B1TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ