VICTOR PONTA, mesaj de ULTIMĂ ORĂ: "Acum aţi înţeles STIMAŢI penelişti/pedelişti"

| 07 aug, 16:37

Premierul Victor Ponta a transmis, vineri, un nou mesaj liberalilor, dupa ce, potrivit unei stiri,  salariul mediu net a crescut cu circa 8% in ultimul an.

"O noua stire importanta - si din nou despre "Economy - doamnelor si domnilor de la PNL/PDL" :

1. Stirea este foarte buna pentru angajatii din Romania pt ca vad in buzunarul lor rezultatele bune / plus 8% salariu cu inflatie 0 si scaderea preturilor la alimente cu cca. 10% ( din scaderea TVA )

Citeste si: Surse: Victor Ponta, croazieră în Caraibe pe cel mai mare vas din lume

2. Stirea este insa ingrijoratoare pe termen lung pt companii si firme / cresterea salariilor se simte in pretul final si deci in competivitate. Singura solutie de politica publica de contracarare este relaxarea fiscala prevazuta de Codul Fiscal!!

Economie nu Politica - acum ati inteles stimati penelisti/pedelisti! Sau mai trebuie sa facem o consultare ca sa va dati seama ce ati votat in unanimitate in urma cu doua luni???", a scris Premierul, pe pagina sa de Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 aug, 22:54
gâgă
delir a la cvt
RUDOTEL, trimiteți în Caraibe vreo 10 cutii, altfe plăgiuță ajunge la balamuc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ