Victor Ponta: Nu pot răspunde acum dacă voi candida la alegerile prezidenţiale

| 31 mar, 2014

Dacă din păcate nu mai există USL, dar poate va exista după 25 mai, vom recrea poate USL şi vom avea astfel un candidat. Oricine poate fi candidat, dar cel mai important în 2014 este să guvernăm bine ţara, a declarat Victor Ponta.

Premierul Victor Ponta, preşedinte al PSD, a declarat, luni, la Antena 3, că nu ştie şi nu poate să răspundă acum dacă va candida la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

"Noi cei de la PSD, UNPR şi PC am fost foarte dedicaţi proiectului USL, deci aveam candidat la prezidenţiale. Acum, dacă din păcate nu mai există USL, dar poate va exista după 25 mai, vom recrea poate USL şi vom avea astfel un candidat. Oricine poate fi candidat, dar cel mai important în 2014 este să guvernăm bine ţara", a declarat Victor Ponta.

Eu cred ca dupa 25 mai, cand se va confirma ca, din ruperea USL, PSD nu pierde, ci castiga Traian Basescu si puii sai -, si ca acesti pui vor face impreuna mai mult decat PNL - exista posibilitatea ca USL să se refacă.

Udrea este varianta feminină a lui Băsescu

Preşedintele Partidului Social Democrat, premierul Victor Ponta, a comparat-o pe Elena Udrea cu Traian Băsescu.  "Eu am spus tot timpul, sigur, o spun într-un sens peiorativ, care pe doamna Udrea o va încânta, că doamna Udrea este Traian Băsescu în versiunea feminină", a afirmat Ponta.

Şeful Guvernului a răspuns acuzaţiilor venite din partea lui Traian Băsescu potrivit cărora ar urma să direcţioneze banii din acciza suplimentară la carburanţi către Ministerul Dezvoltării condus de vicepremierul Liviu Dragnea.

"Când doamna Udrea era ministru şi când oamenilor li se tăiau pensiile şi salariile - atenţie! - avea un buget dublu decât are Ministerul Dezvoltării acum. Versiunea mai tânără şi feminină a domnului Băsescu se bazează exact pe memoria scurtă a oamenilor şi pe faptul că oamenii pot fi prostiţi de mai multe ori de aceleaşi persoane", a reacţionat Ponta.

Despre incidentul judecătoarei  Baltag

"Am văzut şi eu această ştire. Daţi-mi voie, ca fost procuror şi ca om care ştie ce înseamnă o anchetă penală, să nu mă pronunţ, neavând nimic în plus, decât confirmarea faptului că s-a întâmplat acest incident. Mi-e imposibil acum să comentez acest subiect', a afirmat Ponta.

Tentativă de omor: O mână criminală a distrus sistemul de frănare al maşinii şefei Asociaţiei Magistraţilor

Şeful Guvernului a dat asigurări să sistemul de combatere a crimei organizate funcţionează foarte bine. 'Dincolo de lucruri care ţin şi sunt influenţate politic, în ceea ce priveşte combaterea crimei organizate, în primul rând, şi a infracţiunilor de violenţă, în al doilea rând, sistemul a funcţionat şi funcţionează foarte bine şi suntem extrem de eficienţi în comparaţie cu ceea ce fac alte ţări europene', a precizat Victor Ponta.




loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 apr, 2014
Liana
Vrabia flamanda, malai viseaza!!
Nu te roaga nimeni, stai linistit si ascunde-te bine!
31 mar, 2014
Panait
ipocrizie
Stim foarte bine ca mori de dorinta de a candida, dar te dai rotund, ca inca nu te-ai decis! Din pacate, ai unele schelete in dulap, care vor iesi la iveala inaintea alegerilor... Sa iti amintesc unul dintre acestea?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ