Victor Ponta: Nu voi investi în agricultură

| 19 mai, 2014

Victor Ponta a afirmat că nu intenţionează să investească în agricultură pentru că nu ştie cum se cultivă pământul.

Victor Ponta a afirmat, luni, în cadrul unei vizite de lucru efectuată împreună cu ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la o societate agricolă din judeţul Ialomiţa, că nu intenţionează să investească în agricultură pentru că nu ştie cum se cultivă pământul.

'Nu voi investi în agricultură. Cred că fiecare trebuie să facă ce ştie. Şi cred că eu nu o să ştiu niciodată. Domnul Nica (n.r. - directorul societăţii agricole) îmi spunea că s-a apucat de cultivat pământul cam pe când mă năşteam eu. (...) Este o generaţie de oameni tineri din zona rurală care nu mai vor toţi să plece la oraş, nu mai vor să plece toţi din ţară, în Spania, Italia, şi vor să lucreze pământul cu condiţia să avem programe. Şi avem programe pentru tinerii fermieri', a afirmat premierul, citat de Agerpres.

Victor Ponta a precizat că s-a născut la bloc şi nu cunoaşte deloc agricultură.

'Deci, cred că agricultura trebuie făcută de cei care iubesc pământul şi cei care ştiu să-l cultive. Eu m-am născut la bloc şi stau la bloc. Nu pot decât să-i admir şi să-i sprijin din punct de vedere legislativ', a afirmat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ