Victor Ponta pe Facebook: Foarte mulți oameni mi-au spus să rămân la Guvern

| 08 dec, 2014

Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care dă de înţeles din nou că nu va renunţa funcţia de premier, după ce luni dimineaţă anunţase că se va prezenta în Parlament cu o nouă formulă guvernamentală.

Victor Ponta Facebook: "Sunt foarte mulți oameni care mi-au spus să rămân la Guvern, să-mi fac treaba. Foarte mulți dintre cei care m-au votat și au crezut în mine mi-au spus să nu renunț! Trebuie să duc până la capăt o serie de proiecte foarte importante. Sunt mai înțelept acum, am dorința de a schimba lucrurile și mi-am descoperit voința de a merge mai departe!".

El declarase luni dimineaţă că peste o săptămână, pe 15 decembrie, se va prezenta în Parlament cu o nouă formulă de guvern.

"Am discutat cu colegii din PSD, i-am informat despre discuțiile cu colegii de guvernare, aceste discuții vor finalizate în cele ce urmează. Luni, pe 15 decembrie, voi propune Parlamentului noua structură a Guvernului. Pot să fac luni dimineață propunerea finală de restructurare, iar luni voi cere votul pentru noua structură", a declarat premierul Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 dec, 2014
Rapcea
Din moment ce ai devenit intelept in urma rasunatorului esec,ma gandesc ca daca ai fi castigat ai fi ajuns ditamai iluminatul.Ai grija sa nu incerci schimbarea lucrurilor in favoarea infractorilor din Guvern,Parlament si a baronilor din tara!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ