Victor Ponta pe Facebook: Le iubesc şi o să le fiu alături toată viaţa...

| 26 feb, 13:08

Victor Ponta a făcut lămuriri cu privire la situaţia familiei sale, după ce sora sa a fost chemată, joi,la audieri la DNA Ploieşti, în dosarul în care soţul său este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Victor Ponta pe Facebook:

"Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!", a scris premierul pe o reţea de socializare.

Mesajul premierul a fost postat ca reacţie după ce sora sa a fost audiată, joi, în calitate de martor la sediul DNA Ploiești, în dosarul privind deturnarea de fonduri europene în care soțul acesteia, cumnatul premierului, Iulian Herțanu, este arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi: Sora premierului Victor Ponta, AUDIATĂ la DNA Ploieşti

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ