Victor Ponta pe Facebook: Se încheie o perioadă de 10 ani de dispute, scandal, dezbinare, ură şi suferinţe

| 21 dec, 2014

Victor Ponta compară 21 decembrie 2014 cu 22 decembrie 1989, zile care, în opinia lui, au marcat sfârşitul unei epoci grele pentru România.

Victor Ponta pe Facebook: "Am fost fericit în 22 Decembrie 1989 pentru că se încheia o perioadă neagră pentru noi toţi / sunt bucuros că în 21 Decembrie 2014 se încheie o nouă perioadă (de 10 ani) de dispute, scandal, dezbinare, ură şi suferinţe inutile! Şi azi, ca şi în urmă cu 25 de ani am speranţa că putem fi mult mai buni în viitor!"

Premierul a făcut şi bilanţul ultimelor zile, care au fost norocoase pentru el, din punct de vedere guvernamental.

"O săptămână lungă, dar foarte bună pentru noi toţi
1 - am primit un vot masiv de încredere în Parlament pentru o Agendă de acţiuni guvernamentale ambiţioase în 2015-2016
2 - a fost aprobat Bugetul pe anul 2015 (fără taxe şi impozite, cu toate măsurile sociale promise şi adoptate, cu cel mai mic deficit bugetar şi cei mai multi bani pentru investiţii din istoria noastră) 
3 - avem din nou, după mai mult de 2 ani, un preşedinte legitim (chiar dacă i-am fost adversar şi nu l-am votat, dl. Iohannis este un preşedinte legitim, si asta este esenţial)",
a mai scris Ponta pe Facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 dec, 2014
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
21 dec, 2014
dan
realizari
dar despre ordonanta traseistilor, aparata de insusi avocatul (parat) al poporului si data neconstitutional de CCR, nu ne spui nimic? mai bine nu, cine stie ce aberatii mai debitezi, in aceste momente grele pt.tine! bai baiete, multa umilinta mai poti sa inghiti! astazi ai fost de neinvidiat!
21 dec, 2014
pisi
de cuvinrt
PISICUTULE!
acu"sa vedem cum o mai vei ""scalda"
De acum BASESCU este de trecut
NU MAI AI VOIE sa ""traisti" din AMINTIRI!
VIATA iti CERE -

PREZENTUL
VIITORUL!
GATTA!
trebuie sa-iti ti coditia intre picioare si sa fii ASCULTATOR pe mai DEPARTE cu conditia
SA RESPECTII INSTITUTIILE STATULUI
SA RESPECTI LEGILE STATULUI

si ca


SLOGANUL
DREPTATE pina la ultimul in BECI-BECILOR !(toti gramada
RAMINE VALABILL!


VAI DE STEAUA TA !
21 dec, 2014
CITITORUL
Si acum ce crezi D-le Ponta ca poporul dupa atita aroganta ,si atitea minciuni pe care i-leai spus ,plus mindria personala pe care o aveai ,crezi ca poporul si-a schimbat prisma prin care te priveste ???? Asi dori sa-ti mai spun ca , cuvintul lui Dumnezeu spune: Mindria merge in naintea caderii !!! Ati simtit asta D-le Ponta ???? Pentru ca in toti acesti ani nu ai facut decit sa semeni ura intre Romini si D-l Traian Basescu ,astfel de persoane vor avea o prabusire puternica asa ca aveti grija D-le Ponta inca nu ati ajuns la capat mai aveti de tras ,cautati si eliminati tot ce este rau ,elementele care v-au tras napoi ,AROGANTA,MINCIUNA si MINDRIA , ar trebuii sa dispara din viata D-stra .Deaceia Rominii il iubesc mult mai mult pe D-l Iohanis ,findca este simplu lipsit de aroganta si inca nu a fost gasit cu minciuna . Cu toate acestea la dezbateri nu ati cautat numai sa jigniti ,atentie pe viitor D-le Ponta!!!!!!
21 dec, 2014
iliescovici
Plagiatorul
Indiferent ce ACUZATII SI MIRLANII VEI SPUNE , in viata romanior ramii un tradator al Romainei , prin toate actiunile se subminare a puterii in stat ( lovitura de stat esuata - 2012) , un vagabond ce a protejat hotia si coruptia , un las , un individ gaunos fara demnitate si onoare.
Acest discurs de rahat nu te va face sa te apropii de noul presedinte si nici de oameni.
21 dec, 2014
Emil
De ce oare
fitzuicile (si indivizii) tin cu atata ardoare sa isi puna in nume ceea ce nu sunt?
Auzi: OBIECTIV.info
Astia sunt slugile cele mai umile.
Oare cine ii finanteaza? Scrie pe undeva si nu am observat eu?
21 dec, 2014
madeiafax redivivus
raspuns
stimabile, vino cu argumente, nu lozinci! nu stiu de acuzatiile lui ponta decat de cea de plagiat (discutabila!) . nu ponta trebuie sa se apropie de dl iohannis , ci invers! nu ponta a „dirijat” o adoptie de copii din romania, desi era doar un umil profesor de liceu, nu ponta are nu siu cate case din banii de meditatii, pentru care nu a platit un leu la fisc (nimeni nu plateste, din pacate, dar numai dl iohannis a devenIt presedinte al romaniei!), nu ponta risca sa devina incompatibil, ci iohannis care a luat multi bani fiind in administratia unei regii de stat! restul sunt vorbe de mahala, stimabile!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ