Victor Ponta: Pe luna iulie avem încasări 100% la buget

| 28 iul, 2014

Victor Ponta a declarat luni seară că rectificarea bugetară care va fi făcută în această săptămână va fi pozitivă şi că preşedintele Traian Băsescu 'minte' când afirmă că există un deficit de 2,4 miliarde de lei.

'Săptămâna aceasta va fi rectificarea bugetului, va fi pozitivă. N-are nicio legătură. (...)Nu dau cât aş vrea sau cât mi s-a cerut', a afirmat Ponta la România TV.

Întrebat dacă preşedintele Traian Băsescu minte când afirmă că există un deficit de 2,4 miliarde în ceea ce priveşte încasările ANAF, Ponta a replicat: 'Bineînţeles că minte, nu e nicio problemă asta'.

Premierul a mai adăugat că pe luna iulie încasările la buget sunt de 100% .

'Pe luna iulie, astăzi este 28, încă nu s-a terminat luna iulie, avem 100% încasări la buget, cele din plan, celebrul plan al domnului Gherghina. Se pare că cu noua lege a insolvenţei, cu teama pe care, pe bună dreptate şi îi laud pentru asta, procurorii, cei de la Direcţia Antifraudă, au început să o stârnească (...) se pare că încet- încet acest sistem începe să dea rezultate şi asta nu va fi decât în folosul tuturor', a precizat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ