Victor Ponta intră miercuri în concediu. Gabriel Oprea îi preia atribuţiile la Guvern

| 28 iul, 15:23

Premierul Victor Ponta intră de miercuri în concediu. Atribuţiile sale vor fi preluate de vicepremierul Gabriel Oprea, informează România TV.

Victor Ponta se va afla în concediu în perioada 29 iulie - 16 august. În acestă perioadă, vicepremierul Gabriel Oprea, care anunţase încă de luni la şedinţa Coaliţiei că nu-şi ia vacanţă, va conduce Guvernul până la întoarcerea prim-ministrului.

"Este ultima ședință de Guvern, ultima înainte de două săptămâni de vacanță", a declarat premierul, marți, în cadrul reuniunii în care s-a aprobat rectificarea bugetară pe anul 2015.

Victor Ponta a anunțat în urmă cu câteva zile în exclusivitate la România TV că este posibil ca să fie supus unei noi operaţii la genunchi, însă nu atât de gravă precum prima.

Citește și:  Victor Ponta pleacă din nou în Turcia: "M-a văzut medicul la televizor fără cârje și m-a certat"

De asemenea, surse citate de România TV indicau că premierul va merge miercuri în Turcia pentru controlul medical.

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, luni, că este pregătit oricând să preia, interimar, atribuțiile prim-ministrului în momentul în care Victor Ponta decide acest lucru.

"Dacă Victor Ponta hotărăște, pot să preiau pentru o anumită perioadă bine definită atribuțiunile de premier interimar, am mai făcut-o, mi-am făcut datoria. Depinde de el. Prim-ministru al României, repet, pentru a mia oară, este domnul Victor Ponta", a afirmat luni vicepremierul Oprea.

Citește și:  Gabriel Oprea: Nu-mi iau concediu în această vară. Ponta decide dacă preiau atribuţiile de premier interimar

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 iul, 16:06
Daniel
Sucesul
Secretul omului de succes este ca stie ce sa ceara de la sine insusi. Numai tu poti sa deschizi usa viitorului sau s-o inchizi. Asta scrie celebrul Colin Turner in cartea ”Nascut pentru succes”. Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract legal de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ