Victor Ponta, PRIMUL în sondajele PSD pentru Primăria Capitalei

| 15 dec, 11:21

Partidele au intrat în febra alegerilor din 2016. Alegerile locale de anul viitor vor fi un prim test, iar Primăria Generală a Capitalei va fi una dintre primăriile pentru care se va da cea mai mare luptă.

Potrivit unor sondaje interne realizate de PSD, obținute de „Evenimentul zilei”, la capitolul intenție de vot, la întrebarea deschisă pe cine ați vota la Capitală, cel mai bine s-a situat Victor Ponta, urmat de Călin Popescu Tăriceanu, cu peste 40%.

Aceștia sunt urmați de Ecaterina Andronescu – 44%, Robert Negoiță – 35% și Sorin Oprescu – 32%. Alina Gorghiu are o intenție de vot de 21%, în timp ce candidatul PNL pentru Primăria Generală, Cristian Bușoi, nu trece de 18%.

De menționat este că sondajele au fost făcute atât înainte de tragedia din Colectiv, cât și după. „Nu sunt diferențe la intenția de vot între cele două sondaje, însă sunt diferențe mari în ceea ce privește încrederea. Au scăzut mult”, au declarat pentru EVZ surse din PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 12:21
palada pufulet
abramburica are 44% si este pe trei
cel de pe doi are peste 40%.....
ponta este pe primul loc,fara procent
exceptionala interpretare

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ