Victor Ponta, PRIMUL mesaj pentru Dacian Cioloș

| 21 noi, 16:43

Fostul prim ministru, Victor Ponta a postat pe pagina sa de facebook un mesaj pentru Dacian Cioloş, actualul premier al României. Victor Ponta face referire la faptul că economia ţarii este în creştere şi speră ca la fel să se întâmple şi în anul următor.

"Ghici ghicitoare ! World Economic Forum intreaba retoric care sunt economiile din Europa care au crescut cel mai mult in ultima perioada! Ma bucur ca stim toti raspunsul!!!

Update - daca bugetul pe 2016 ramane cel construit de noi si pus la dispozitia noului Guvern de catre Eugen Teodorovici , atunci sunt sigur ca si anul viitor vom fi tot pe primul loc!' este mesajul pe care Victor Ponta l-a postat pe pagina sa de facebook.

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
22 noi, 09:53
MAGICA
Ponta
mare greseala a-ti facut d-le Ponta cand a-ti demisionat. A-ti dezamagit o tara intreaga. Reveniti-va si reveniti.
22 noi, 18:45
jiji
adevarul
invata caricatura sa scrii corect! ai 4 azi! mars la scoala! cresterea economica se datoreaza stoparii in mare parte a furturilor si asta datorita DNA!!!
21 noi, 19:43
Calin
Program rapid cu castiguri la domiciliu!
Faci bani de acasă! Internetul este o invenție minunată! Pe internet găsești acum acest curs online care te învață pas cu pas, cu multe explicații, cum faci bani de acasă! Cursul este GRATUIT și te învață cu multe indicații foarte simple și clare cum faci bani de acasă! Vrei și tu cu seriozitate să înveți ceva nou și de viitor? Cere imediat informații mai multe trimițând textul “INFO” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ