Victor Ponta, primul mesaj public după demisie

| 13 noi, 13:33

Fostul premier Victor Ponta a postat pe pagina de Facebook un mesaj în care laudă creșterea economică a României. „Bravo! Deci se poate!”, a scris Victor Ponta pe rețeaua de socializare, făcând trimitere la un articol ce precizează că România este lider în Uniunea Europeană la creșterea economică, în trimestrul al treilea.

Fostul premier Victor Ponta laudă creșterea economică a României, pe pagina sa de Facebook. Este primul mesaj public al lui Victor Ponta de când a renunțat la funcția de premier.

România a înregistrat cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană în trimestrul al treilea al acestui an comparativ cu trimestrul precedent, conform unei estimări preliminare publicată vineri de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat).

Citeşte şi: România, lider în UE la creșterea economică în trimestrul al treilea

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

10 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 noi, 09:48
stan
dacian ciolos
Mai devreme sau mai tarziu veti regreta ce a_ti facut in noiembrie 2014. ma refer la tinerii fara minte dar si la parinrii lor, care au fost prostiti intru-n mod de-a dreptul cabutin.A-ti iestit si iesiti ca oile in strada, fara sa ganditi, fara sa va deschida cineva mintile, sperand ca ve-ti schimba ceva. Tocmai at-i facut-o, dar in mult mai rau. Vai de capul vostru oameni fara minte!!!!!
15 noi, 09:40
stan
dacian Ciolos
inainte de toate ar trebui facuta o evaluare a d-lui Dacian Ciolos, pt functia de prim ministru se da intr-un mod gresit de presedintele tarii. Imi pare rau de tara asta si de cei care l-ati votat pe acest om presedinte. Mai devreme sau mai tarziu o sa va para rau si voua!!!!!!
14 noi, 21:05
Cati
Cea mai solicitata oferta de lucru online!
Superoferta anului, numai acum! Oferim o sansa extraordinara celor care vor sa urmeze o cariera de mare viitor, cu un sistem de lucru part-time si foarte avantajos, cu un program de instruire de cea mai mare calitate! Cautati-ne acum pentru mai multe detalii, la adresa de email:
[email protected]
cu textul “INFO”
14 noi, 20:44
Gogu
ce crestere economica ai visat ma , crestere economica bazata pe taxe peste taxe de ati impovarat oamenii intratata ca muncim numai pentru a ne achita facturile la gaz si curent iar pt mancare si alte nevoi nu ne mai ramane nimic ,cati kilometri de autostrada ai facut in anii astia?de ce ai oprit lucrarile lincepute la autostrazi pe motivul lipsei de bani dar tu le-ai facut cadou celor care au cumparat Rompetrol 500 de milioane de euro?cum se numeste asta ?CORUPTIE tovarase Ponta! Cu cate miliarde de euro ai indatorat tara pentru pomenile tale electorale aia de ce nu spui? da ce nu spui ca tu si partidul tau sunteti cei mai mari corupti din Romania si va aparati unul pe altul , va faceti legi ca sa puteti fura nestingheriti , va dat legi numai pentru voi de marire a salariilor si v-ati dat inapoi pensiile nesimtite taiate pe buna dreptate de guvernul Boc.
14 noi, 00:14
dan
declaratie
Bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem nevoie imediat, acum, de colaboratori din toate localitatile tarii, pentru o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, la alegere, cu castiguri imediate, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna. Atentie, cerem seriozitate maxima! Va rugam sa solicitati cat mai repede detaliile necesare, unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]
15 noi, 14:59
Albu Vasile
vreau detalii. multumesc.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ