Victor Ponta: Procesul electoral se va desfăşura corect

| 10 sep, 2014

Victor Ponta a dat garanţii, miercuri, că procesul electoral pentru alegerea preşedintelui se va desfăşura corect şi a calificat drept 'semn de lipsă de dezvoltare şi de civilizaţie a societăţii româneşti' recurgerea 'la teoriile de acum 20 de ani' legate de o eventuală fraudare a scrutinului.

"Vreau să fac un apel către toţi actorii politici şi mediatici. Eu sunt absolut convins că procesul electoral se va organiza corect, domnul vicepremier Oprea răspunde de el şi, aşa cum am organizat toate alegerile de când este acest Guvern, nu a fost niciodată nici cea mai mică problemă. Să rămânem în teoriile de acum 20 de ani în care e bine să ţipăm înainte ca să justificăm că pierdem alegerile, cred e un semn de lipsă de dezvoltare şi de civilizaţie a societăţii româneşti', a afirmat premierul la începutul şedinţei de guvern.

Totodată, Ponta a făcut un apel către miniştri ca, dincolo de campania electorală, să-şi îndeplinească atribuţiile ministeriale.

De asemenea, Directorul SRI, George Maior a subliniat că "suntem în pre-campanie electorală, în mod oficial. Foarte multă tensiune politică. Vă asigur că, cel puţin din punctul de vedere al SRI, dezvoltările în plan politic, discursul politic, acţiunile politice nu ne interesează din punct de vedere al activităţii noastre".

Citeşte şi: George Maior: Activitatea SRI nu va fi afectată de campania electorală

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ