Victor Ponta, reacţie după ce Marian Vanghelie a fost vizitat de DNA

| 12 mar, 13:25

Premierul Victor Ponta afirmă că Alina Gorghiu și-a perdut principalul aliat, pe Marian Vanghelie și se află în situația de a-și căuta altul.

Liderul PSD nu a comentat percheziţiile efectuate de procurorii anticorupţie la locuinţa lui Marian Vanghelie.


"Nu cunosc şi nu comentez cauze penale. Strict politic, cred că Gorghiu şi-a pierdut principalul aliat, pe Vanghelie, şi acum trebuie să-şi caute altul", a spus Ponta potrivit B1TV.


Procurorii DNA au făcut percheziții, joi, la locuința primarului Sectorului 5 al Capitalei. Acesta a venit la DNA cu mandat de aducere, în care este menționat faptul că este suspectat de abuz în serviciu. La sediul DNA a venit și Oana Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, cu mașina personală, dar escortată de polițiști.

 

Citeşte şi: Reacţia PSD după ce DNA a intrat peste Marian Vanghelie

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
12 mar, 13:27
cantautor
Romania,tara lucrului bine facut,tara lui Ponta
Mediului, Apelor şi Pădurilor, Graţiela Leocadia Gavrilescu.a dat un ordin de ministru pentru relocarea unui cuib de barză de pe raza localităţii Schitu Goleşti, la 600 de metri vest pe un alt stâlp de electricitate, care a fost publicat marți în Monitorul Oficial.
Ordinul ministrului publicat în Monitorul Oficial invocă la motivare referatul de aprobare din 3 februarie 2015 al Direcţiei biodiversitate, care a ţinut seama de Avizul Academiei Române din 20 februarie 2015, luând în considerare prevederile din Procedura de stabilire a derogărilor de la măsurile de protecţien a speciilor de floră şi faună sălbatică, în temeiul prevederilor din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind regimul ariilor naturale protejate, conservarea habitatelor naturale, a florei şi faunei sălbatice, precum şi ale Hotărârii Guvernului privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor.
Replica de Constanța comentează: Ordinul de ministru pentru mutarea unui cuib de barză a fost publicat ieri în Monitorul Oficial, iar din lecturarea acestuia deducem c-a fost vorba de o operaţiune grandioasă, prin care s-au angrenat zeci de funcţionari ai statului. S-au emis rapoarte, s-au făcut studii academice, au fost consultaţi specialişti în mediu şi jurişti, toate acestea în mod oficial, guvernamental şi plătite din bani publici, pentru ca ministrul Leocadia să aprobe mutarea unui cuib de barză de pe un stâlp pe altul. Asistăm la o formă monstruoasă a birocraţiei absurde, dusă la extrem, pentru că nu e nimic în neregulă să ajuţi un animal, mai ales că barza este specie protejată, dar efectiv nu era nevoie de un întreg aparat guvernamental pentru mutarea unui cuib, în condiţiile în care există atâtea alte probleme de rezolvat pentru acest minister.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ