Victor Ponta s-a fotografiat alături de Ghiţă Ciobanul

| 29 dec, 2013

Premierul Victor Ponta a publicat pe o reţea de socializare fotografii în care apare alături de Ghiţă Ciobanul. De asemenea, nu a lipsit nici familia premierului care s-a fotografiat alături de celebrul Ghiţă.

"Azi, in baza initiativei lui Andrei ( prieten pe Facebook cu Ghita Ciobanul) , am luat o masa traditionala savuroasa , la Jina, cu primarul , familia sa si cu acel Ghita pe care il iubesc toti romanii! Multumim pt ospitalitate! 
P.s. - chiar e Ghita in poza, nu e greseala a Echipei mele! Si daca iau masa cu "acest " Ghita sigur nu se supara Crin!". a scris Victor Ponta pe pagina sa de facebook.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

8 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
03 ian, 2014
Liviu
Care este ciobanul?
31 dec, 2013
Alexandru Valeriu Pantelimon
SOS pentru tine Mircea .
Razboiul vostru nu e cu Ghita ci cu premierul care scoate tara din abisul aruncat de banda condusa de ticalosi pe masura voastra. Degeaba maculati Internetul cu subnivelului vostru intelectual-inspirat de gasca papa, batausul incasator sau alba ca zapada ca tot nu intelegeti nici macar DEX-ul ;de aceea dialogul cu voi devine un monolog-sunteti plictisitor de semidocti !
30 dec, 2013
cristi
bani
VREI SA CASTIGI UN BAN IN PLUS? Dorim sa conlucram cu persoane care vor sa lucreze de acasa ( freelanceri ) pe calculator. Despre ce este vorba?! Te înscrii în cadrul Campaniei MailDirect – prima si singura platformă din Romania care foloseste Email Marketing-ul in mod legal – primiţi zilnic e-mailuri pe care trebuie sa le deschideţi…si banutii se aduna. Inca nu te-am convins? Primesti 10% din castigul intregii tale echipe! Înscrie-te pe link-ul următor şi începe să câştigi bani chiar din acest moment http://www.maildirect.ro/inregistrare/f38b2a993aed730c3a59456340d3884d totul este gratuit.La inscriere primesti direct 6 usd.(sellectati si copiati linkul apoi dati paste in browser-ul dvs)
29 dec, 2013
bozgoru
da
f bine formulat, ponta s-a pozat cu ghita ciobanul si nu invers
29 dec, 2013
alexandru
pina la urma hai sa le facem publicitate si sa le dam si lor niste banuti la crescatorii de vite, porci,etc. si poze cit mai multe .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ