Victor Ponta s-a întâlnit la Chişinău cu omul de afaceri Vlad Plahotniuc, implicat în scandaluri de corupţie

| 27 aug, 12:53

Premierul Victor Ponta s-a intalnit miercuri seara, la Chisinau, cu controversatul politician si om de afaceri Vlad Plahotniuc, prim-vicepresedinte al PDM, scrie Moldova.org. Plahotniuc, al carui nume "figureaza aproape in toate scandalurile de coruptie din Moldova", dupa cum scria Deutsche Welle, citată de Hotnews.ro.

Plahotniuc a demisionat in aceasta vara din parlament, probabil "sub presiunea partenerilor de dezvoltare ai Republicii Moldova", potrivit editiei in limba romana a publicatiei germane.

"M-am intalnit ieri seara cu premierul roman Victor Ponta, cu care am avut, ca de obicei, o discutie constructiva si placuta. Am vorbit despre sprijinul pe care Romania il acorda in mod activ Republicii Moldova si despre obiectivele comune", a scris Plahotniuc, pe pagina sa de Facebook, pe care a publicat si doua fotografii cu premierul roman.

Potrivit acestuia, "un subiect aparte l-a constituit proiectul social Renaste Moldova, prin care ne dorim sa modernizam integral Institutul Mamei si Copilului".

"Premierul Ponta m-a asigurat ca ne vom putea baza si anul acesta pe ajutorul acordat de Romania, inclusiv pentru extinderea modernizarilor la aceasta maternitate.

Acesta este un proiect la care tin foarte mult, sunt convins ca beneficiile se vor vedea ani buni de acum inainte, imediat ce se vor finaliza toate reparatiile, iar pacientii vor simti la fiecare pas ca au parte de ingrijire si de conditii mai bune, asa cum le-am dorit pentru ei, la standarde europene", a mai scris Plahotniuc.

Victor Ponta, insotit de o delegatie formata din ministri si consilieri de stat, se afla miercuri si joi in Republica Moldova, unde va participa la mai multe evenimente dedicate implinirii a 24 ani de la proclamarea independentei.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 aug, 17:55
Ioan
Acum! Castigati bani din prima luna! 100-285 de euro lunar! Vrem sa colaboram numai cu oameni extrem de seriosi, doritori sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna, intr-o activitate lejera si interesanta, in timpul liber sau full-time. Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ