Victor Ponta SALUTĂ propunerea PSD de la Finanțe și îl DESFIINȚEAZĂ pe 'prietenul' Teodorovici

| 28 iun, 15:00

Fostul premier Victor Ponta comentează pe pagina de Facebook propunerea PSD de la Ministerul de Finanțe, Ionuț Mișa. Victor Ponta spune că îl consideră pe Ionuț Mișa un „tânăr tehnocrat competent” și îi urează succes. Fostul premier are și un mesaj dur pentru Eugen Teodorovici: 'iubim trădarea, dar urâm pe trădători'.

„Il cunosc pe noul Ministru al Finantelor Publice - Ionut Misa din perioada guvernarii 2012 - 2015 . Il consider un tanar tehnocrat competent iar activitatea anterioara in Minister i-a asigurat o experienta extrem de utila!

Dar are nevoie de ceva in plus - rezistenta la presiuni! Si ii urez sincer succes in acest sens ( pentru ca intr-un guvern Ministrul de Finante este cel mai important - dupa Premier):

1. Sa amane penteu dupa 2020 acea idee fantezista a "impozitului pe gospodarie" - am prezentat cu alta ocazie motivele
2. Sa puna din nou ordine in activitatea ANAF si sa opreasca rapid dezastrul provocat pe criterii politice si chiar mafiote in ultimele luni - altfel situatia bugetara va continua sa se agraveze 
3. Sa apere Codul Fiscal din 2015 ( la care a si contribuit) si sa asigure stabilitate si predictibilitate fiscala
4. Sa aplice masuri sociale si de cresteri salariale asa cum am facut in 2012 - 2015 / adica intai strangi banii si pe urma ii imparti / sa imparti bani pe care nu ii ai este o iresponsabilitate
5. Sa ia masuri dure impotriva ministrilor care nu fac plan de investitii / situatia pe primele 6 luni este catastrofala si va avea consecinte grave
6. Sa gaseasca rapid o solutie la problema banilor europeni care urmau sa fie incasati din fondurile de coeziune ( fara agricultura) - aici bugetul prevede pt anul 2017 suma de 1.9 miliarde euro si in primele 6 luni am incasat 2.1 milioane ( sub 1%)

Ps - cat despre fostul meu coleg si prieten Eugen Orlando Teodorovici chiar regret ca a ramas din nou "pe dinafara"/ poate insa nu e prea tarziu sa invete regula ca "iubim tradarea dar uram pe tradatori" - altfel calitatile sale profesionale ( care chiar sunt exceptionale) se vor pierde in noroiul oportunismului.”, scrie Victor Ponta, pe Facebook.

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ