Victor Ponta: Sâmbătă, pe litoral, la Mamaia, s-a facturat cât în tot sezonul trecut

| 06 mai, 14:41

Premierul Victor Ponta a declarat în şedinţa de guvern, că sâmbătă, pe litoral, la Mamaia s-a facturat "cât în tot sezonul trecut".

"Am fost informat (...) că sâmbătă, pe litoral, la Mamaia s-a facturat cât în tot sezonul trecut. Probabil, ori au fost doar sâmbătă miile de oameni de anul trecut, fie, de fapt, s-a întâmplat altceva. (...) Marea evaziune fiscală, combătută prin măsuri pe care nu le vedem la televizor, ne-a adus un miliard de euro în plus la buget în primele luni. Mica evaziune fiscală reflectă o mentalitate pe care trebuie să o schimbăm şi îmi asum toate riscurile: că pierdem voturi, că mă critică jurnalişti evazionişti sau politicieni populişti. Îmi asum aceste lucruri şi vreau să facem asta", a spus premierul, conform Agerpres.

Citeşte şi:  Bilanț ANAF: Amenzi de aproape două milioane lei în minivacanța de 1 mai

Inspectorii Direcției Generale Antifraudă Fiscală au dispus, în urma controalelor efectuate în perioada 1-3 mai în zonele turistice cele mai frecventate, amenzi totale de 1,965 milioane lei și confiscări de venituri, numerar și bunuri în valoare totală de 203.611 lei.

Tag-uri: ANAF, mamaia, victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ