Victor Ponta: Sfântul Nicolae este ocrotitoril celor acuzati pe nedrept

| 06 dec, 13:12

Victor Ponta a adresat o urare pe Facebook tuturor celor care îşi aniversează onomastica. El precizează, în context, că Sfântul Nicolae este ocrotitorul "celor acuzati pe nedrept".

Victor Ponta pe Facebook:

"La multi ani tuturor celor care azi isi aniverseaza ziua de nume, sau au pe cineva drag de sarbatorit!

Si un gand bun pt toti cei pe care Sf Nicolae ii apara : " ...este cunoscut drept ocrotitor al celor acuzati pe nedrept, al comerciantilor si al calatorilor, al fetelor nemaritate si al mireselor si, in mod special, al copiilor mici." (crestinortodox.ro)".

Victor Ponta şi-a dat demisia împreună cu cabinetul condus de el la începutul lunii noiembrie, după protestele masive de stradă izbucnite în urma incendiului de la Colectiv.

Citeşte şi: Victor Ponta, mesaj pe Facebook: "Keep calm and love..."

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 dec, 14:07
ovesea nicolai
inghetare salariu minim in 2016
inghetarea salariului minim pe economie in 2016 afecteaza indemnizatiile insotitorilor persoanelor cu handicap grav dar nimeni nu intelege situatia dificila a persoanelor cu handicap

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ