Victor Ponta şi-a depus OFICIAL candidatura la BEC

| 17 sep, 2014

Premierul, Victor Ponta, și-a depus, în această seară, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezindențiale, din doi noiembrie, declarând că este cel mai riguros candidat, de aceea este și primul care face acest lucru. Candidatul PSD la alegerile preziențiale a declarat că își dorește ”schimbare și unitate”, precum și ”încheierea a 25 de ani de tranziție, de la dictatură la o societate liberă”.

”Bineînțeles că am emoții, pentru că sper să încheiem 25 de ani de tranziție, de la dictatură la o sociatate liberă. Este unul dintre cele două fundamente ale programului meu prezidențial, vreau să facem toate schimbările de care societatea noastră are nevoie. Vreau să schimbăm profilul președintelui (...) cred ca avem nevoie de unitate. Dacă vor decide, în 16 noiembrie, voi fi acel președinte care, alături de toți cetățenii României, vor sărbători 100 de ani de la Marea Unire și în 2019, când România va deține președinția Uniunii Europene. Sunt acel candidat care trebuie să fie cel mai riguros, în respectarea procedurilor, sunt primul care imi depun candidatura. România are nevoie de schimbare și de unitate. Cred că România va vota cu gândul la ce va fi, în următorii cinci ani. Pentru mine, fundamental este că avem de arătat că, în România, nu războiul, ci construcția este regula și ca prim-ministru, parlamentul și președintele să poată colabora, pentru binele tuturor (...). Dacă voi fi președinte și voi fi, în următorii cinci ani, nu o să vedeți niciun conflict între mine, ca președinte, și oricine va fi prim-ministru. Lucrul important pe care l-am promovat, când am format USL, a fost tocmai ideea de schimbare a unui mod de a face politică (...) După 16 noiembrie, îmi doresc să nu mai avem conflict între președinte și prim-ministru”, a declarat Victor Ponta.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ