Victor Ponta şi Radu Mazăre, asaltaţi de sute de susţinători în campusul social Henri Coandă

| 01 mai, 2014

Premierul Victor Ponta şi primarul Radu Mazăre, au fost asaltaţi de sute de locuitori ai campusului social Henri Coandă din Constanţa, joi, în timpul vizitei făcute de cei doi în cartier

Locuitorii cartierului i-au primit cu aplauze şi au scandat 'Mazăre, nu uita, Henri Coandă va lupta' şi 'Ponta, Ponta'. Oamenii s-au înghesuit pentru a da mâna cu primarul şi premierul.

Premierul Ponta le-a spus locuitorilor cartierului că este meritul lui Mazăre că în Constanţa nu vor mai fi persoane nevoiaşe care să nu aibă unde locui.

'Dacă în Constanţa nu vor mai fi oameni amărâţi pe străzi, este meritul lui Radu Mazăre. Numele lui merită să-l strigaţi. (...) Radu s-a gândit întotdeauna la voi şi a construit blocuri. (...) Cei care fac lucruri bune pentru oamenii săraci merită lăudaţi, apreciaţi. (...) Împreună facem lucruri bune pentru oamenii săraci', le-a spus premierul celor prezenţi.

Premierul Victor Ponta a susţinut că Portul Constanţa se va dezvolta mai bine după ce o parte din acţiuni vor fi listate la bursă şi autorităţile locale vor mai primi acţiuni pe lângă cele deţinute deja.

"Cu portul facem ce am vorbit. Se supără, nu ştiu cine se supără, dar eu cred că este mai bine să avem mai mult capital privat şi mai mulţi investitori, iar toţi banii îi lăsăm pentru investiţii, nu-i luăm la buget", a declarat Victor Ponta.

Întrebat de jurnalişti cine ar putea să se supere, premierul a spus că preşedintele Traian Băsescu ar putea fi una dintre aceste persoane.


La plecarea din cartier Ponta a repetat, ca şi în 2012 când a mai vizitat campusul social Henri Coandă: 'Mazăre la primărie şi Băsescu la puşcărie'.

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a ţinut să precizeze că în ciuda tuturor problemelor pe care le are va continua extinderea cartierului de locuinţe sociale Henri Coandă, administraţia locală urmând să construiască alte 16 blocuri pentru circa 3.200 de oameni.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ