VICTOR PONTA: Susţinerea preşedintelui pentru candidatura Elenei Udrea este 'total incorectă' şi 'indecentă'

| 30 sep, 2014

Susţinerea pe care Traian Băsescu o acordă candidaturii Elenei Udrea este 'total incorectă' şi 'indecentă', afectând demnitatea funcţiei prezidenţiale, a declarat, marţi, premierul Victor Ponta.

'Mi se pare total incorect şi indecent. (...) Reiterez ce le-am spus colegilor mei de partid, dacă ajung preşedintele României, ne vedem în condiţii neoficiale, nu facem şedinţe de PSD la Cotroceni, nu vă afişaţi cu mine în campanie, nu vă puneţi cu mine pe afişe, pentru că eu sunt preşedintele tuturor românilor din momentul în care sunt ales acolo. Ceea ce face preşedintele Băsescu azi, în campania doamnei Udrea, mi se pare incorect, indecent şi mi se pare că, până la urmă, coboară prestanţa funcţiei de preşedinte într-o zonă inacceptabil de joasă', a spus prim-ministrul la Digi 24.

În opinia sa, Elena Udrea nu are şanse reale în actualele alegeri, chiar dacă beneficiază de susţinere totală din partea preşedintelui în funcţie. 'Cred că are un singur rol, acela de a strânge pentru domnul Iohannis un număr de voturi pentru turul doi', a afirmat Victor Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ