Victor Ponta: Traian Băsescu a avut un ton BĂDĂRĂNESC la adresa Ioanei Petrescu. Discuţiile au fost NEPLĂCUTE

| 14 iul, 2014

Victor Ponta a declarat, luni, că discuţia cu Traian Băsescu pe tema reducerii CAS a fost una "neserioasă", "neplăcută", şeful statului având "un calendar strict politic". În plus, premierul l-a acuzat pe şeful statului că a avut un ton "destul de bădărănesc" la adresa ministrului Finanţelor, Ioana Petrescu.

"Nu a fost nici o discuţie serioasă. Preşedintele avea un calendar strict politic. A avut un ton destul de bădărănesc la adresa doamnei Ioana Petrescu. Studiile de la Harvard nu înseamnă nimic pentru domnul preşedinte. Au fost discuţii neplăcute", a spus Victor Ponta.

Ponta a mai spus că acest consultări "nu aveau niciun sens decât un pic de propagandă pentru domnul Băsescu".

Premierul a adăugat că Traian Băsescu ar putea ataca la Curtea Constituţională proiectul CAS.

Victor Ponta şi Traian Băsescu au discutat, luni, la Palatul Cotroceni, pe tema reducerii CAS cu 5 procente. Întâlnirea a avut loc în contextul în care şeful statului declara miercurea trecută că nu va promulga legea privind reducerea CAS cu 5 puncte procentuale până când Guvernul nu va indica surse convingătoare de compensare a deficitului.

Întâlnirea a durat mai puţin de 30 de minute, iar la discuţii a participat şi ministrul de Finanţe, Ioana Petrescu.

După discuţiile de la Palatul Cotroceni, Traian Băsescu şi Victor Ponta nu au ajuns la o concluzie pe tema reducerii CAS. Potrivit România TV, întâlnirea a fost una extrem de tensionată. La finalul discuţiilor, premierul a spus: "Nu am stabilit NIMIC! Ne-am certat."

Conform unor surse citate de România TV, Băsescu s-a certat cu Ioana Petrescu pe "principii economice", şeful statului lansând un atac la persoană.

Ce a învăţat doamna ministru în facultăţile din străinătate nu înseamnă nimic, ar fi spus Traian Băsescu.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ