Victor Ponta: URA care m-a înconjurat înainte şi după 16 noiembrie a fost înlocuită de bun-simţ

| 19 dec, 2014

Premierul Victor Ponta a participat joi seara la o dezbatere organizată de „Club România" la Biblioteca Centrală Universitară "Carol I" despre agenda țării pentru 2015.

Cu această ocazie, prim-ministrul a lăudat calitatea elevată a participanților la discuții și atitudinea echilibrată a acestora, adăugând pe pagina sa de Facebook că a fost plăcut surprins de calitatea discuțiilor și analizelor.

„Am avut onoarea de a participa la o dezbatere organizată de "Club România"! (...) Am avut plăcuta surpriză să constat că în România oamenii mai pot să discute normal; că pot să asculte chiar dacă nu sunt de acord; că pot să se respecte chiar dacă sunt adversari; că pot avea inițiative chiar dacă asta le strică propriul confort sau le atrage antipatii!", a afirmat Victor Ponta.

Totodată, prim-ministrul a adăugat că „pentru două ore lumea plină de patimă, înverșunare și chiar ura care m-a înconjurat înainte și după 16 noiembrie a fost total înlocuită de bun-simț, toleranță, analize profunde și idei sclipitoare", încurajând organizatorii să continue seria evenimentelor.

 

 

 

 

Tag-uri: victor ponta
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ