Victor Ponta va conduce Comitetul pentru evaluarea obiectivelor Strategiei Energetice Naţionale

| 07 apr, 22:46

Victor Ponta a decis marți constituirea Comitetului interministerial pentru evaluarea și actualizarea obiectivelor Strategiei Energetice Naționale a României pe plan regional, organism al cărui președinte va fi, potrivit unei Decizii de prim-ministru publicată în Monitorul Oficial.

În componența Comitetului se vor regăsi, de asemenea, ministrul Economiei, Mihai Tudose, ministrul Energiei, Andrei Gerea, și Mihnea Constantinescu, ambasador cu însărcinări speciale al premierului, din partea MAE, potrivit Deciziei premierului.

Se precizează că la ședințele entității nou create, ministerele pot fi reprezentate la nivel de secretar de stat pe bază de mandat expres al ministrului și numai cu aprobarea președintelui Comitetului.

Totodată, în Decizia premierului se menționează că "rezultatele Comitetului se înscriu în Strategia Energetică Națională a României în vederea îndeplinirii obiectivelor strategice privind siguranța energetică, dezvoltarea durabilă și creșterea competitivității și pentru atingerea standardelor noii politici energie-mediu a Uniunii Europene".

Comitetul se întrunește în ședințe ordinare lunare și în ședințe extraordinare ori de câte ori este necesar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ