Victor Ponta: Voi face o nominalizare la Finanțe după adoptarea Codurilor fiscale și o discuție cu președintele

| 25 mar, 12:28

Victor Ponta a declarat miercuri că va face o propunere pentru portofoliul Finanțelor după ce Guvernul va adopta proiectele Codului fiscal și Codului de procedură fiscală și după o discuție cu președintele Klaus Iohannis.

"Nu am apucat să discut cu domnul președinte Iohannis. Nu am propus încă pe nimeni la Ministerul de Finanțe, pentru că așa lucrez eu. Întâi vreau să văd că sunt adoptate astăzi în ședință cele două coduri", a declarat premierul la plecarea de la Ministerul Agriculturii, unde a participat la conferința de lansare a primelor trei măsuri din cadrul PNDR 2014-2020, conform Agerpres.

Citeşte şi: Viorel Ştefan va fi propus ministru de Finanţe în locul lui Darius Vâlcov

Întrebat dacă are în vedere să-l propună la Finanțe pe deputatul PSD Viorel Ștefan, Ponta a spus: "Deocamdată nu am vorbit cu nimeni și nu am apucat să mă ocup de acest lucru, pentru că vreau să văd codurile terminate. Este unul dintre cei mai buni colegi ai noștri, dar nu am discutat cu domnia sa. (...) Până în acest moment nu există nicio discuție concretă și bătută palma, ca să zic așa.

Voi face o nominalizare după ce vorbesc cu președintele. Imediat ce mă decid și voi discuta și cu președintele, vă voi anunța. Vreau să fie un ministru foarte bun. Mai bun decât mine".

Ca termen privind o nominalizare la șefia Ministerului de Finanțe, premierul a menționat "o zi, două, trei, maxim".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 12:33
Daciada Sarbu
comisarul.ro
Tupeul de borfaş a fost la tribuna Senatului. Derbedeul penal Dan Şova a declarat, miercuri, în plenul Senatului, unde se dezbate cererea de încuviinţare a arestării sale preventive, că şi-a început ziua într-un mod foarte plăcut, la grupul de rugăciune şi le-a transmis colegilor ca ”Dumnezeu să fie cu fiecare, şi să se facă cum vrea EL”.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ