VICTOR PONTA vrea să rămână premier până în 2016. Ce părere are despre KLAUS IOHANNIS

| 12 ian, 23:13

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seară, la Antena 3, că își dorește să rămână premier până în 2016. Președintele PSD a arătat că are o datorie față de cei care l-au votat.

”Am fost competitor cu domnul Iohannis în competiţia din noiembrie. Am o uriaşă datorie şi recunoştinţă faţă de cei 5,3 milioane de oameni care au făcut un gest extraordinar şi au avut încredere în mine că aş putea fi preşedinte. Am exact acelaşi respect pentru cei peste șase milioane de români care l-au votat pe Klaus Iohannis, pentru că probabil îl plac pe Klaus Iohannis sau pentru că au vrut să mă sancţioneze pe mine pentru diverse lucruri", a afirmat liderul PSD.

"Îi reprezint pe cei care m-au votat şi, în egală măsură, pe cei care nu m-au votat", a mai spus premierul.

Întrebat cum l-ar evalua pe Klaus Iohannis în calitatea de preşedinte, Victor Ponta a evitat să dea un răspuns precis şi a menţionat că "domnul Iohannis s-a comportat ca un preşedinte care nu-l mângâie pe cap pe prim-ministru sau îi dă ordine".

Citeşte şi: ALINA GORGHIU: Guvernul Ponta va fi demis până vine primăvara

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 ian, 11:10
Cozma Lavinia
Prelucram din polistiren expandat sau extrudat, literele volumetrice, sigle și logo-uri 3D , figuri 3D, obiecte supradimensionale sau reclame neluminoase.Ne gasiti pe polistiren3d
13 ian, 07:36
GEORGETA
victor ,mai ai un pic si al ai an pat pe cel care gandesste cat vorbeste si dupa o partidaamoroasa o ai foarte usor si pe alinuta ca stiu ca, cu ea nu trebuie multa munca de lamurire si apoi faci cu slugile securiste din pnl ce vrei an toate pozitiile.sper sa nu ma dezamagesti fao cat mai rapid cat despre guvernarea pnl sa se produca la sfantul asteapta.oricum esti pe drumul cel bun ca nu degeaba neau scolit tovarasii.fii tapanos si cum vezi ca neamtul marae fal sa greseasca si apoi suspendarea si ai scapat de mamiluci.succes!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ