VICTOR PONTA: "O să aducem 100.000 de oameni"

| 08 iun, 21:08

Victor Ponta spune că PSD-ul poate să scoate de 10 ori mai mulți oameni decât adversarii săi. În plus, premierul îi anunță pe liderii PNL că Tiberiu Nițu, Procurorul General, îi va ancheta la cerere sa.

”Dacă ei aduc 10.000 de oameni, noi o să aducem 100.000 de oameni. Fac un apel la ultimul dram de minte pe care il mai au domnii Blaga si Gorghiu, daca il mai au. Nu poți să dai foc țării. O să ne adresăm Procurorului General in baza art. 397 alin (2) din Codul penal si procurorul general va cerceta. O să-i declare suspecți și o să îi cerceteze. O să fie ca la mine. Vreau sa va rog sa facem un apel foarte hotarat la responsabilitate la cei din PNL-PDL. Cred ca intr-o democratie lucrurile nu se transeaza in strada, prin forta. Sa ii mai vad atunci daca le place sa faca politica din justitie.

Vă cer sprijinul pentru guvernul care a făcut multe lucruri bune.”, a spus Ponta la ședinţa Comitetului Executiv Naţional extraordinar al PSD care a început la Palatul Parlamentului.

Citeşte şi: VIDEO Consultări la Cotroceni pe Strategia de Apărare. Klaus Iohannis, prima întâlnire cu Victor Ponta

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 16:38
Iaca
razboi civil?
asa !
Contramanifestatiile sunt interzise in orice tara civilizata. Cel care e la putere nu are voie nici sa vorbeasca de ele.Incalca Constitutia si creeaza o stare de razboi civil sau baga pumnul in gura opozitiei...adica dictatura pe fata !
Cei care au facut public asemenea afirmatii trebui sa-si dea ,urgent,demisia.Altfel starea de inflamatie,in societate,ramane -asa cum a ramas multi ani dupa '90 !
Expressis verbis ?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ