Victoria Andreei Mitu la Roland Garros, în presa internaţională: "Ce surpriză!"

| 30 mai, 16:03

Victoria obţinută, sâmbătă, de Andreea Mitu în turul trei de la Roland Garros face înconjurul planetei. Jurnaliştii străini comentează în aceeaşi manieră rezultatul neaşteptat de la Paris, toţi declarându-se surprinşi de performanţa româncei, relatează România TV.

Cele mai importante reacţii ale presei internaţionale la victoria Andreei Mitu de la Roland Garros:

"La debutul pe taboul principal de la Roland Garros, Andreea Mitu se califică în premieră în optimile de finală ale unui turneu de Grand Slam. A învins-o pe fosta campioană Schiavone cu scorul de 7-5, 6-4.", notează site-ul oficial Roland Garros.

"Avem o româncă în a doua săptămână de la Roland Garros, dar nu este cea la care vă aşteptaţi. Andreea Mitu a învins-o pe Francesca Schiavone cu scorul de 7-5, 6-4 şi s-a calificat în optimi", scriu cei de la Sports Illustrated.

"Mitu: Ultima româncă rămasă în turneu. Ce surpriză!", noteaza Tennis Now.

"Roland Garros: Francesca Schiavone, învinsă de Mitu", scrie TennisActu.

Andreea Mitu a reuşit o performanţă fabuloasă, calificându-se în optimile de finală ale turneului de Grand Slam de la Roland Garros.  Este cea mai mare performanţă din cariera sportivei în vârsta de 23 de ani.

Citeşte şi: INCREDIBIL! ANDREEA MITU o elimină pe Schiavone și merge în "optimi" la Roland Garros

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ