Victorie uriaşă pentru Sorana Cîrstea: A trecut de Pliskova şi este în sferturi la Beijing

| 05 oct, 10:24

Sorana Cîrstea, locul 44 WTA, a învins-o pe Karolina Pliskova, locul 4 WTA, în turul III la Beijing, scor 6-1, 7-5. În sferturi, românca va juca împotriva câştigătoarei meciului Peng - Ostapenko.

Românca a jucat perfect în primul set. Sorana a fost sigură pe ea, chiar dacă în primul game cehoaica a făcut break. Ulterior, Cîrstea a câştigat fiecare game, trei pe serviciul advers, şi a controlat schimburile, scrie gsp.ro.

În setul doi, Sorana a început greu şi Pliskova a condus cu 3-0. Ulterior, românca a revenit incredibil, iar la 4-5 a salvat trei mingi de set. În final, la scorul de 5-5, Cîrstea a făcut break şi a servit cu succes, câştigând meciul.

Sorana Cîrstea s-ar putea duela în semifinale cu Simona Halep, cele două jucătoare fiind pe aceeaşi parte de tablou. Până acum s-au mai duelat o singură dată, în 2014, când Pliskova s-a impus în trei seturi, 1-6, 7-6, 6-0.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ