VIDEO Ce filme conduc în box office-ul american

| 10 noi, 2014

Ultima animaţie produsă de studiourile Disney, 'Big Hero 6', a reuşit să depăşească în topul încasărilor de la sfârşitul săptămânii trecute superproducţia 'Interstallar', primul film regizat de Christopher Nolan după trilogia 'Dark Knight Trilogy', conform Reuters.

Ambele filme au depăşit pragul de 50 de milioane de dolari din încasări încă de la lansarea în SUA şi Canada, plasându-se la mare distanţă faţă de producţia plasată pe locul trei, care a adunat puţin peste 6 milioane de dolari.

'Big Hero 6' a obţinut încasări de 56,2 milioane de dolari, în timp ce 'Interstallar' a obţinut 50 de milioane de dolari, aceasta fiind pentru a patra oară în istoria box office-ului când două filme reuşesc să ajungă la încasări de 50 de milioane de dolari în acelaşi weekend. Interesant este că în toate cele patru cazuri pe primul loc s-a plasat un film de animaţie.

Echipa care a realizat animaţiile 'Frozen' şi 'Wreck-It Ralph' este prezentă din nou pe marile ecrane cu un film plin de umor şi de acţiune despre relaţia specială care se dezvoltă între Baymax, un mare robot gonflabil şi adolescentul Hiro Hamada. Atunci când oraşul San Fransokyo este în pericol, Hiro şi Baymax, ajutaţi de prietenii lor, Go Go Tomago, Wasabi, Honey Lemon şi Fred se transformă într-o echipă de supereroi, 'Big Hero 6', gata să înfrunte orice primejdii.

Filmul SF 'Interstellar' ne propune o perspectivă apocaliptică asupra viitorului apropiat al Terrei în care supravieţuirea speciei umane este ameninţată de secetă şi foamete, în contextul unor schimbări climatice extreme. În pragul dispariţiei omenirii, oamenii de ştiinţă descoperă o gaură de vierme, o ruptură în cele patru dimensiuni ale Universului (trei spaţiale şi una temporală) care face posibilă parcurgerea unor distanţe imense în Univers într-un timp foarte scurt. Un grup de exploratori porneşte într-o călătorie prin gaura de vierme pentru a căuta o altă planetă care să devină adăpost pentru specia umană.

Pe locul trei s-a plasat thriller-ul cu Ben Affleck 'Gone Girl', cu încasări de 6,1 milioane de dolari, în urcare cu o poziţie faţă de clasamentul săptămânii trecute. Această producţie a studiourilor 20th Century Fox, bazată pe romanul semnat de Gillian Flynn, spune povestea unui bărbat acuzat că şi-ar fi ucis soţia.

Locul patru i-a revenit producţiei horror 'Ouija', care a obţinut încasări de 6 milioane de dolari. Acest film porneşte de la ideea unui boardgame despre care se spune că ar putea fi folosit pentru a contacta lumea de dincolo.

Comedia 'St. Vincent', cu Bill Murray, Melissa McCarthy şi Naomi Watts în rolurile principale, s-a plasat pe locul cinci cu încasări de 5,7 milioane de dolari. Vincent este un bătrân veteran din Vietnam, adept al unui stil hedonist de viaţă, care-l lasă falit. Lucrurile încep să se schimbe atunci când este chemat să facă pe dădaca pentru copilul vecinilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ