VIDEO Melodia românească care PUNE PE JAR credincioşii şi Biserica

| 01 oct, 2014

Melodia „Ne facem auziți”, cântată de Vunk împreună cu Roman (Zdob și Zdub), Aylin, Alina Eremia, Nicole Cherry, Gabriel Cotabiță, Loredana Groza, Mihai Georgescu (Bere Gratis) și Sișu (La Familia), a stârnit reacții din partea credincioșilor.

Într-un articol de opinie pe activenews.ro, Mihai Șomănescu spune că în spatele acestei melodii se află mesaje manipulatoare.

„Vocea celor care „se fac auziţi” se îndreaptă, în mod evident şi primordial împotriva Bisericii Ortodoxe, considerată desacralizată, unde „părinţii” (adică preoţii) au „dat afară din biserică toți sfinţii”, iar „crucea lor”, deci în opoziţie cu crucea noastră, a celor care cântăm, „înseamnă doar semnul plus”.

Plus care înseamnă profit. Deci, pentru purtătorii mesajului, Biserica actuală este un loc al profitului, fără nimic sfânt, cu o cruce a lor. În opoziţie cu „crucea noastră”, a celor care cântăm”, spune autorul.

Citeşte şi: BOR concurează cu băncile. Care sunt condiţiile pentru a lua un credit de la BISERICĂ

Articolul o critică și pe Loredana, despre care cred că ar promova legalizarea căsătoriilor între homosexuali. „O altă apariţie ciudată este cea a Loredanei Groza, îmbrăcată şi tunsă ca un băiat. Să fie o referinţă la homosexuali, pe care i-a sprijinit făţiş în ultimii ani, inclusiv prin participarea la o parodie de “nuntă”, tot la Pro?”, se mai arată în articolul citat.

Tag-uri: BOR, ne facem auziti, Vunk
loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ