VIDEO Prima Doamnă, în ipostaze inedite. Cum a fost filmată Carmen Iohannis

| 06 mar, 16:34

Carmen Iohannis a fost filmată în ipostaze inedite la Sibiu, unde a asistat la partida din Cupa Davis dintre România şi Israel. Prima Doamnă a stat într-o lojă specială de pe marginea terenului, alături de Astrid Fodor, actualul primar al Sibiului.

Potrivit Ora de Sibiu, Carmen Iohannis a trăit intens desfăşurarea partidei şi a stat tot timpul cu telefonul în mână, accesând reţeaua de socializare Facebook.

Partida de Cupa Davis s-a încheiat cu victoria lui Adrian Ungur în faţa israelianului Bas Tzuf Botzer. La plecare, Carmen Iohannis a apreciat meciul ca fiind „foarte bun”.

„Este un rezultat foarte bun. Mă bucur că am câştigat. I-am transmis şi soţului meu bineînţeles rezultatul”, a spus Prima Doamnă, conform Ora de Sibiu.

Citeşte şi: Klaus Iohannis, anunţ despre Prima Doamnă

Prima doamnă va reveni mâine cu siguranță la sală, ca să asiste alături de soțul său, la meciul de dublu al României, mai scrie sursa citată. Printre cei aflaţi în public s-au numărat şi Ilie Năstase, Bogdan Stelea, Rică Răducanu şi Ţiriac Jr.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
08 mar, 00:21
Toni
"prima doamna" ???
Prima Doamna este un termen importat ce nu are nici-o legatura cu romania.
In SUA exista institutia Primei Doamne, la noi este doar sotie de presedinte si nimic mai mult.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ