VIDEO Se întâmplă o dată la 100 de milioane de sarcini. Ce au descoperit medicii în pantecele acestei femei

| 24 apr, 2014

Annabelle Williams, in varsta de 23 de ani, a reusit sa uimeasca medicii din orasul ei, dupa ce a ramas insarcinata cu tripleti. Mai exact, cu tripleti perfect identici.

Fata din Marea Britanie se temea ca nu va mai putea face niciodata copii, deoarece in trecut a pierdut o sarcina care s-a oprit din evolutie.

Dorinta ei de a deveni mama a fost insa foarte puternica, astfel ca ea a reusit sa ramana insarcinata fara niciun tratament. Cand a mers la ginecolog pentru a-si face o ecografie, a avut un soc: medicii au anuntat-o ca are o forma foarte rara de sarcina. Mai exact, va aduce pe lume trei copii identici, care impart acum aceeasi placenta.

O femeie din 100 de milioane ramane insarcinata, pe cale naturala, cu trei copii care se dezvolta in aceeasi placenta, asa ca tanara a fost foarte fericita atunci cand a auzit vestea cea mare.

Tânăra, insarcinata acum in 23 de saptamani, va naşte prin cezariană la spitalul Spitalul Universitar din Cardiff. “Sunt foarte emoţionată. Vor fi foarte micuţi când se vor naşte şi, după naştere, vor mai sta în spital cel puţin şase saptămâni“, a spus Annabelle, care, împreună cu soţul ei, James, îşi caută deja o casă pentru a avea, impreuna cu cei trei copii, tot confortul necesar.

Tag-uri: pantece, sarcina, tripleti
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ