VIDEO ŞOCANT! ÎNREGISTRĂRILE audio ale cutiei negre din avionul GERMANWINGS

| 28 mar, 13:58

Pe înregistrare se aude clar cum pilotul avionului încearcă să spargă uşa, însă fără succes. Totodată se aud şi ţipetele pasagerilor care în ultimul moment şi-au dat seama ce urmează să se întâmple. În cockpit este linişte, singurele sunete care se aud fiind cele care avertizau că aeronava se apropie periculos de pământ.

Citeşte şi: TERIFIANT: Declaraţia şocantă a copilotului înainte de ziua TRAGEDIEI din Franţa

Procuratura din Düsseldorf a deschis o anchetă în paralel cu investigațiile principale făcute în Franța, pentru că numeroase victime locuiau în această regiune a Germaniei.

Într-un comunicat, procuratura s-a referit la percheziții efectuate "la Düsseldorf și în alte locuri", pentru a găsi "elemente personale susceptibile să lămurească faptele".

La rândul său, agenția germană de presă dpa a anunțat că anchetatorii vor merge, de asemenea, la domiciliile victimelor din regiune pentru a contribui la identificarea corpurilor prelevând amprente ADN.

Alți polițiști au efectuat o anchetă printre vecinii din respectivul cartier al orașului Montabaur unde sunt prezenți numeroși corespondenți de presă.

Justiția franceză suspectează că Andreas Lubitz s-a prăbușit intenționat cu avionul Airbus A320 al companiei Germanwings pe care îl pilota, având la bord alte 149 de persoane, în timp ce comandantul de bord era blocat afară din cockpit.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ