VIDEO: VICTOR PONTA, vizită SURPRIZĂ

| 16 iun, 14:54

Fostul ministru și președinte executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a vizitat, astăzi, în jurul orei prânzului, pe Victor Ponta la spitalul din Istanbul unde premierul a fost operat la ligamente, relatează România Liberă.

De pe aeroportul Henri Coandă, Dragnea s-a îmbarcat la clasa business într-un zbor operat de compania Turkish Airlines.

Întrebat de jurnalistul României Libere dacă îl va vizita pe premier la spital, Dragnea a declarat că îl va vizita, dar că nu știe unde este internat primul ministru și că va fi așteptat de cineva.

Citeste si: Surse: VICTOR PONTA, tratat la clinica familiei Erdogan

La scurt timp, fostul ministru a fost preluat într-un automobil Mercedes S Class, fiind însoțit de încă o persoană, și s-a îndreptat către spitalul Medipol din Instanbul, același despre care România Libera dezvăluise cu o zi înainte că a fost ales de către Victor Ponta pentru intervenția chirurgicală. În fața spitalului, Liviu Dragnea a fost așteptat de către o altă persoană și condus înăuntru.

Spitalul Medic Poll aparține unui fost coleg de bancă și susținător al președintelui Recep Erdogan, Fahretin Hogea, mai spun jurnaliştii de la România Liberă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ