Viitorul PNL, condus de baronii PDL

| 27 oct, 2014

Aventura lui Klaus Iohannis în politica la vârf se apropie de final. Cum nimeni din tabăra edilului Sibiului nu crede sincer în şansele sale de reuşită la aceste alegeri, în PNL se fac deja calcule cu privire la numele succesorului.

Zilele lui Iohannis la şefia liberalilor sunt numărate, în ciuda faptului că neamţul se află de puţin timp în funcţia de preşedinte al PNL. Astfel, indiferent de rezultatul în alegeri, soarta lui Klaus Iohannis pare a fi pecetluită, acesta urmând cel mai probabil să se întoarcă la Sibiu. Plecarea sa va lăsa un gol numai temporar însă, căci noul PNL, rezultat în urma fuziunii dintre liberali şi democrat-liberali, este de aşteptat să încapă pe mâna baronilor PDL.

Citeşte şi: Un scenariu de coşmar pentru Crin - Klaus Johannis contracandidat

Aventura lui Klaus Iohannis în politica la vârf se apropie de final. Cum nimeni din tabăra edilului Sibiului nu crede sincer în şansele sale de reuşită la aceste alegeri, în PNL se fac deja calcule cu privire la numele succesorului. De altfel, nici până acum, Iohannis nu s-a bucurat de prea multă autoritate în partid. Ba mai mult, dând dovadă de un leadership slab, neamţul a cedat în relaţia cu PDL la mai toate capitolele de negociere, atunci când s-a discutat proiectul de fuziune. Astfel, noul partid care va rezulta în urma fuziunii dintre PNL şi PDL are toate şansele să fie condus de „greii” din PDL. Astfel că, liberalii se găsesc în acest moment demobilizaţi, total nemotivaţi, şi asta în condiţiile în care, chiar şi cu un Klaus Iohannis ajuns la Cotroceni, viitorul lor în cadrul „noului PNL” se anunţă a fi unul destul de sumbru.

“Indiferent de rezultatul din 16 noiembrie, Iohannis pleacă din fruntea PNL. Această funcţie a fost doar trambulină care să îi asigure postura de candidat. Partidul este condus de câţiva vicepreşedinţi şi de Marian Petrache. Oricum, chiar dacă câştigă Iohannis o să fie un semi- eşec, iar dacă va pierde va fi un eşec total. Oricum ar fi şi orice s-ar întâmpla, PNL nu câştigă nimic. Iar noi o să ne batem cu Blaga pentru şefia noului PNL”, a precizat la adăpostul anonimatului, unul dintre parlamentarii PNL.

Citeşte şi: Klaus Iohannis candidat. Confesiunea religioasă – o problemă pentru Klaus Iohannis în relaţia cu electoratul

De altfel, pe la colţuri se vorbeşte despre faptul că Vasile Blaga controlează deja cam tot ce mişcă în ACL, actualii lideri liberali acceptând cu dificultate atitudinea autoritară a şefului PDL.

Blaga pregăteşte astfel preluarea noului PNL, împingând în faţă marionete de tipul MRU ori Cătălin Predoiu, în timp ce deciziile vor fi în realitate luate tot de garda veche a democrat-liberalilor.

Din nefericire, partidul Brătienilor ajunge astfel pe mâna unor personaje precum Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Ioan Oltean, Gheorghe Ştefan, Adriean Videanu sau Radu Berceanu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
27 oct, 2014
elly
viitorul PNL??? unde???
RUSINE! pentru PNL
Partidul liberal a fost distrus si desfiintat de Crin Andonescu + gasca lui de penali.
Din ambitia prosteasca a lui Crin, uneltirile unor membri PNL(ostili lui Crin- dar el credea ca ii sunt prieteni) si sfaturilor primite de la Gusa, Rares Bogdan, Frunza Verde,etc.alti falsi liberali primiti in PNL - partidul National Liberal s-a autodesfiintat.

Acum este condus de un politruc -Johannis (neamt, prieten fals cu Crin).
Pentru Johannis - Crin
• a sacrificat partidul PNL,
• a sacrificat alianta USL
• a iesit de la guvernare (pentru mofturile neamtului- care avea pretentii la functii)
• a scos partidul din Alianta Liberala la nivel European (dupa sfaturile lui Frunza Verde si a sotiei???)
• chiar si stainii spuneau si se intrebau “a innebunit Crin???”
• s-a alaturat lui Basescu (chiar daca “urla” impotriva lui
• s-a aliat cu PDL – gasca dura a lui Basescu – cei care si-au batut joc de romani si Romania: taind salariile, pensile, au inchis spitale, au vandut pamanturile Romaniei pe nimic, etc……..
• si-a tradat colegii “adevarati liberali”
• si-a vorbit de rau si “radea isteric” la toate interviurile de la Realitatea tv(Gusa TV) de aliatul lui –

Eu care eram cu liberalii (Crin) –nu stiam ce a patit Crin??? Parca intrase “in transa” ; parca”era drogat” – am ramas si eu socata la acuzatiile, la veselia care era pe el dupa iesirea din USL.
Dar a primit o “lectie foarte buna de la viata” cel pe care la apreciat, la propulsat la conducerea PNL (fara merite),si-a tradat prietenii liberali autentici, cel pentru care a sacrificat PNL si-a batut joc de el- eliminandu-l total din toate functiile si de pe scena politica. Este o lectie buna!!!

Ce spune acum Crin – cand din nou a propus la varful PNL un penal?????

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ