Viloiul fermecat din Germania, minunea locativă ce pune capac incredibilei epopei imobiliare a lui Iohannis

| 31 oct, 2014

Klaus Iohannis este în real pericol ca la un moment dat să atingă masa critică din punct de vedere imobiliar și să explodeze, pur și simplu.

Să vedem cum. Celor 6 case frumoase pe care Justiția din România se străduiește să le împuțineze cum poate li se va adăuga, undeva într-un viitor desigur trist pentru candidatul ACL, un ditamai viloiul, cât un castel mai mic, în Germania.

Este vorba de casa părinților lui Iohannis, despre care lumea șoptește că ar valora pe undeva pe la un milion de euro, pe puțin. O fi un milion sau o fi cu un pic mai mult, ceea ce contează este că părinții lui Klaus Iohannis, niște pensionari care au emigrat în Germania după o viață de modești slujbași în România, se bucură de un asemenea noroc locativ și nu de ghinionul profesorilor rămași în România. Acum, ce-i drept e drept, ceva dificultăți tehnice în explicarea unei astfel de rezidențe răsărite, ar mai fi, mai ales în condițiile în care cei doi pensionari se presupune că i-au trimis lui Klausie în țară și ultimul fărâmă de ciocolată, ca să nu se facă de râs în Sibiu, ca alți amărășteni care au doar o singură casă. Probabil că tot ce avem de făcut, în aceste condiții, după ce-l ungem vodă pe Iohannis în locul lui Băsescu, desigur, este să-i aducem pe cei doi pensionari de urgență în România și să le dăm pe mână un program guvernamental de tip ANL. Căci dacă nici aceștia nu vor putea face din nimic o minune care să mai și pleznească și care să rezolve criza locativă din România, atunci cine?

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 oct, 2014
nicolae
Bre,stefane,cum de nu realizati ce PENIBILI si JALNICI sunteti cu elucubratiile voastre!Cand naiba inchideti site-ul vostru de laturi,nesimtitilor?Ticalosi la maxim!Cu cat v-o fi platind Ponta et co.,pentru a turna dejectiile?Merita?
31 oct, 2014
Arthur
Tzeapa!
cand nu reproduceti stenograme 'pe surse" mai luati si tzeapa,caci o investigatie jurnalistica 9stiti ce e aia?) v-ar fi spus ca : familia Iohannis -germania,nu este proprietara,nici de casa ,nici de pala si este doar o chiriasa de mansarda! Si probabil ca au si ajutor social ca sa plateasca chiria,care nu poate fi mai mare de 300 euro! Cand o sa va saturati sa tot fiti facuti de ras cu intoxicari anti-Iohannis? Dupa alegeri veti da faliment!
31 oct, 2014
denisa
DAR DE LA CINE AI AFLAT D-TA ADEVARUL ? DE LA HER MUNCHKLAUSIE ,CARE DE LA O ORA LA ALTA ISI SCHIMBA DECLARATIILE DE AVERE ? HALAL INFORMATII ! IL PUNE CINEVA SA SPUNA PROSTII ? Mai avem totusi voie sa ne punem intrebari despre CINE este si Ce ,dar mai ales CUM si-a facut averea intr-o tara saraca un candidat la presedentie?

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ