Vine GERUL. Elcen porneşte încă un grup energetic

| 18 ian, 12:12

Electrocentrale București (ELCEN) a pornit un nou bloc termoenergetic de la CTE Sud, pentru a asigura cererea de căldură și apă caldă din zilele următoare, când temperaturile vor fi extrem de scăzute, potrivit unui comunicat al companiei, remis, luni.

'Ținând cont de avertizările meteorologilor privind temperaturile extrem de căzute din perioada următoare (-17 grade C,—18 grade C), ELCEN a obținut introducerea pe piața de echilibrare a unei capacități suplimentare de producție de energie termică în CTE Sud, cu o capacitate suplimentară 120-140 Gcal/h. Astfel, astăzi (luni — n.r.) 18 ianuarie, la ora 7,00 a fost pornit Blocul nr. 5 de la CTE Sud și s-au creat condițiile pentru asigurarea unei capacități suplimentare de energie termică, în eventualitatea creșterii comenzii RADET (temperatură sau hidraulicitate), de la capacitatea maximă actuală de 730 Gcal/h la 850 Gcal/h numai din această sursă de producție (CTE Sud)', se arată în comunicat.

Sâmbătă, ELCEN a pornit un nou grup și la CTE Vest, tot pentru a acoperi consumul de energie termică al bucureștenilor din aceste zile.

Reprezentanții ELCEN amintesc că Dispeceratul Energetic Național a solicitat pornirea ambelor grupuri de pe piața de echilibrare — Blocul nr. 2 CTE Vest și Blocul nr. 5 CTE Sud. Celelalte capacități de producție ale ELCEN sunt, de asemenea, apte pentru a asigura orice comandă RADET, se mai arată în comunicat.

ELCEN și RADET au discuții comune zilnice în cadrul comandamentului de iarnă în vederea unei comunicări eficiente privind buna funcționare a sistemului de încălzire.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 11:19
unloazy
how safe is finasteride
propecia vs finasteride PCOS is characterized by hormonal imbalance and women may have

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ